Nyhetssaker

Beste klubb i Norway cup

For første gang i historien ble Kolbotn den beste norske klubben i Norway cup.

Rolf Hofmos minnepokal deles ut til den norske klubben som gjør det best i Norway cup. Konkurransen avgjøres ved at klubben får poeng for hver seier i a-sluttspillet. Kolbotn gjorde det veldig bra i både gutte-og jenteklasser og var til slutt klar vinner av minnepokalen.

- Vi som driver med jentefotball i Kolbotn har blitt veldig bortskjemte med gode resultater de siste årene, og det forventes at lagene våre skal kjempe i toppen. I år ble det en seier (J13 7’er, red anm), et finaletap (J19), et lag som kom til semifinalen (J17) og et lag som kom til kvartfinalen (J14). Det er jo resultater de fleste bare kan drømme om, men særlig J14-laget hadde nok håpet å komme enda lenger. Uansett, resultatene viser at spillere, ledere og trenere i Kolbotn jobber utrolig godt, mener styremedlem i Kolbotn fotball kvinner, Thomas Østvold. Han gledet seg også over gode guttelag fra Kolbotn. – Det var særlig morsomt å følge G14-laget til Kolbotn. De kom helt til finalen og det er veldig godt gjort i en så stor klasse.

Verdt å nevne er det at kamper i 7’er klasser ikke teller i Rolf Hofmos minnepokal. Kolbotn vant altså konkurransen selv uten å få poeng for J13-laget som vant hele turneringen. Det er imponerende!