Nyhetssaker

NM kvartfinale mot Stabæk

Da er sommerferien over og høstsesongen i gang. Lørdag er det kvartfinalekamper i NM, hvor Kolbotn møter Stabæk på Nadderud kl. 17:00. Vi håper selvsagt på scener som fra vårens oppgjør på Sofiemyr (Foto: ØB)

I lagenes første møte denne sesongen vant Kolbon 1 - 0. Lagene har fulgt hverandre tett i serien og vi ser frem til en spennende høstsesong hvor begge lag er med i tetkampen. Det meldes om en god oppkjøring i regnværet etter ferien. Hele troppen fikk en god gjennomkjøring i teningskampen mot Røa sist fredag så vi ser frem i mot å kommei gang med kampene.

Troppen ser bedre og bredere ut enn i vårsesongen. Flere av våre langtidskadde er tilbake på banen. Ane spilte sine første minutter i 2.div. kamp denne uke og feiret til og med med en scoring i den halve timen hun spilte. Jenny er tilbake etter nesten et år med skade, og er kampklar. Marit er på god vei tilbake men vi tar ingen sjanser med Marit men hun er i trening med resen av laget. Hun spilte også sine første minutter i treningskampen mot Røa.

Dessverre rapporteres det en skade på Aurora, en skade som nok setter henne ut for en periode i høst. Synd for Aurora som har hatt en topp sesong så langt. Ellers meldes om en kampklar tropp.

Vi møter et Stabæk lag som melder om nesten fulltallig tropp. Flere spillere er tilbake fra skader og stiller også med sine ny signeringer fra sommervinduet.

VI ser frem til en spennende cupkamp med kampsart på Nadderud lørdag 13. - kl. 17:00.