Nyhetssaker

Nå starter snart Telenor Xtra igjen!

Kolbotn fotball kvinner arrangerer for sjette år på rad Fotballfritids-ordning for gutter og jenter fra 8 til 11 år. I fjor høst ble Kolbotn en del av NFF sin satsing som heter Telenor Xtra. Kolbotn får dermed ta del i nettverket som består av over hundre andre klubber som er tilknyttet ordningen. I tillegg får barna nå fantastisk fine utstyrspakker med på kjøpet. (NB: Utstyrspakken skal vare i to sesonger).

Fra mandag 29. august – fredag 4. november

Oppstart for høstens Telenor Xtra er mandag 29. august, dvs i uke 35. Siste dag blir fredag 4.november. I vår hadde vi Telenor Xtra alle ukedager unntatt tirsdager. Vi legger opp til det samme også for høstsesongen.

Toppseriespillere som instruktører

Det legges aller mest vekt på at barna skal ha en trygg og morsom arena hvor de kan møtes til felles aktivitet etter skoletid. Det er derfor et sterkt fokus på spilleglede og samhold. Samtidig vektlegges det å lage gode økter som fremmer barnas utvikling.

Kolbotns egen lokale stjerne Solveig Gulbrandsen og midtbanespiller Rachael Axon er sportslig og faglig ansvarlige for opplegget. Axon vil også sammen med andre spillere fra A-laget være instruktør på feltet. 

Måltid og lekser på klubbhuset

Telenor Xtra begynner med et sunt mellommåltid på klubbhuset på Sofiemyr stadion sammen med trenerne. Etter måltidet går spillere og trenere samlet til banene der treningene foregår. Det er mulig for barna å møte tidligere på klubbhuset hvor de også kan gjøre lekser før treningen begynner.

Transport fra skolene

Deltakerne kan også bestille transport fra skolene til klubbhuset på Sofiemyr. Bussen kjører innom Vassbonn skole, Kolbotn skole, Tårnåsen skole, Greverud skole og Østli skole. Det gjøres oppmerksom på at egenandelen for transport kommer i tillegg til prisen for selve Telenor Xtra. Det presiseres også at det er foreldrenes ansvar å få barna hjem etter at treningen avsluttes ca. kl 16.15.

For mer informasjon, priser og påmelding, se egen fane her:

http://kolbotnkvinnefotball.no/?id=420822472

Direktelink til påmelding via deltager.no: 

https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=174026