Nyhetssaker

Bortekamp mot Medkila

Da drar Toppserien i gang med høstens kamper. Søndag går turen til Harstad og Medkila (Foto: ØB)

Etter at det har vært fokus på NM kvartfinalene og trekning av semifinale motstander er fokus nå rettet mot Toppserien igjen. Etter et langt opphold grunnet OL, spiller Kolbotn sin første høst kamp borte mot Medkila. Det er alltid en viss spenning om hvor vi står etter en lang ferie, men kampen NM kvartfinalen mot Stabæk viste at laget er godt i rute foran høstsesongen.

Medkila trenger poeng for å få avstand ned til Urædd, og Kolbotn trenger poeng i kampen om topplasseringen. Siden Stabæk møter Røa på bortebane så blir det spennende å lese tabellen igjen på mandag. Stabæk liger i fag på 3.plass og Røa har etter en sterk avslutning kontakt med topplagene.

Kolbotn for sin del melder om gode treninger og ser frem til å komme i gang igjen. Vi har valgt å fokusere på egne spillere fremfor nye spillere i overgangsvinduet. Vi har brukt sommeren godt og selv om vi fortsatt ikke har alle våre langtids skadde i full kampform stiller vi sterkere foran høst-sesongen med flere alternativer i flere posisjoner.

 Kampen spilles søndag kl. 16:00 og kampen streames, link til sendingen:

http://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mcid=DFAB579F78846B40&width=640&height=480