Nyhetssaker

Uavgjort mot Medkila

Det ble kun uavgjort og et poeng mot Medkila i en svak kamp for Kolbotns del. (Foto: ØB)

Etter en famlende og svak start på kampen med mange feilpasnger tok etter hvert Kolbont grep om hendelsene. Et fint angrep hvor Karina Sævik og Andrea Thun kombinerer fint avsluttet Karina alene med keeper og 1 - 0 til Kolbotn.

For de som trodde at Kolbotn nå ville overta kampen så var ikke det tilfellet. Medkila kjempet godt og hadde mye ballinnehav. Men Kolbotn hadde de største sjansene i 1. omgang og hadde mulighete til å score både et og to mål til utover i omgangen. Bland annet var vi alene med keeper uten å lykkes å sette ballen i mål. En svak omgang spillemessig men tross det flere sjanser til Kolbotn.

2.omg. ble mye lik den første. Også i denne omgangen skapte vi muligheter, men det var Medkila som fikk uttelling på en av sine få sjanser. En dårlig klarering etter 67 min. endte i bena på en Medikla spiller som slo et presist innlegg som spissen Tatiana Matveeva headet i mål. Kolbotn produserte også mot slutten sjanser nok til å vinne kampen men det ente 1 -1 i  Harstad.

Dette var en laber forestilling av Kolbotn. Det var svakt tempo i kampen og en svake prestasjoner av flere spillere , feilpasninger florerte og laget sto ikke frem som et lag som kjemper i teten. Tross dette skapte vi nok sjanser til å ta alle poengene. Medkila skal ha ros for stor innsats og kjemping for det ene poenget. Men Kolbotn bør fremstå på en helt annen måte om vi skal kjempe i toppen fremover.

Kampfakt:

Mål: 0-1 Karina Sævik (17.), 1-1 Tatiana Matveeva (67.)

Kolbotn: Siiri Välimaa - Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken - Solveig Gulbrandsen, Andrea Thun, Karina Sævik, Fanny Andersson (78: Jenny Norem), Tonje Pedersen, Juliette Kemppi (56: Rachael Axon)

Ubenyttede innbyttere: Camilla Huseby og Tone Bettina Pirisi.