Nyhetssaker

Hjemmekamp mot Klepp

Da er vi klare til høstens første hjemmekamp. Det har vært en litt spesiell sesong for Toppserien i år da OL programmet var lagt inn som en del av terminlisten. Derfor spilles det kun 8 kamper nå i høst og med denne kampen er det kun 7 kamper igjen å spille av årets Toppserie for oss (Foto: ØB)

Lørdagens kamp mot Klepp er av den viktige slaget. Alle kamper er jo viktige men det drar seg til rundt topplassene i Toppserien. Forrige runde avga vi poeng borte, men Røa fikk også et tap mot LSK. Det betyr at Kolbotn og Stabæk ha en liten avstand til jagende Røa men alle 3 lagene er med i toppkampen. Frem til Avaldsnes er det fortsatt en del poeng men innbyrdes oppgjør kan endre på det. LSK ligger for langt foran til at vi kan forvente at de ikke skal toppe serien når siste kamp er spilt.

Troppen er fortsatt ikke helt komplett. Noen følgeskader på Ane og Marit har gjort at de har trent alternativt. Aurora er ute med langtidsskade med et tretthetsbrudd så forventes ikke å være klar igjen før mot sutten av sesongen. Resten av troppen er klar for kamp.

Kolbotn - Klepp,  Sofiemyr lør 3. sept. kl.15:00