Nyhetssaker

Klare for semifinale i Adidas cup

Lørdag dro J14-laget til Arendal for å spille kvartfinale i Adidas cup mot Forus Gausel IL. Kolbotnjentene fikk ikke sett storseieren til a-laget på Sofiemyr, men hva gjør vel det når man sikrer seg plass i semifinalen i uoffisielt NM!

Det var en spent gjeng som entret kunstgresset i Arendal, men nervene roet seg litt da 03-modellen Guro Møller (bildet) ga Kolbotn ledelsen etter bare fire minutter. Resten av omgangen var jevn, og både Kolbotn og Forus Gausel hadde sjanser. Men det sto 1-0 til Kolbotn ved pause.

I andre omgang hadde vestlendingene ballen mest, men jentene i hvitt kjempet som løver. De gangene Forus Gausel kom gjennom, ryddet keeper Catherine Purcell opp. Dessuten var også Kolbotn farlig frampå, og Lina Gulbrandsen økte ledelsen til 2-0 med cirka ti minutter igjen å spille. Det målet viste seg å bli avgjørende, for rett før slutt reduserte Forus Gausel til 2-1. De siste minuttene virket som en evighet for Kolbotn-supporterne, men Kolbotn red stormen av og er klare for semifinale i uoffisielt NM!

Finalehelgen i Adidas cup spilles på Gjøvik 24. og 25. september.