Nyhetssaker

NM semifinale mot LSK

Da har vi kommet frem til NM semifinalen. Motstander er LSK som de siste årene har lagt beslag på NM tittelen og vil gjøre alt for å kunne titulere seg som Norsk mester i år igjen. Men Kolbotn er mer en klare for å ta imot LSK i egen «lekegrind» på Sofiemyr. (Bilde: ØB)

Kolbotn vant den spennende kvartfinalekampen mot Stabæk på straffespark konkurranse. LSK kom til semifinalen etter en overbevisende kvartfinaleseier 3 -0 borte mot Avaldsnes.

Det har vært en god treningshøst hvor OL pausen og den Internasjonale pausen har gjort kamp programmet lettere og dermed gitt oss mere tid til treninger. For oss har det betydd mer tid til terping på formasjoner og avslutninger. Vi vet hva LSK står for og er klare for det.

Etter seieren mot Klepp meldes det om meget god stemning i spillertroppen. Vi har ikke fått noen nye skader enn det vi tidligere har hatt gjennom sesongen. Således stiller vi med full tropp uten våre langtids skadde Ane og Marit. Begge er på treningsfeltet og snart klare for kamp igjen, men rekker altså ikke denne kampen dessverre.

Det er noen år siden sist Kolbotn spilte NM Cupfinale og vi lengter veldig etter å få gjøre det igjen, men først må altså LSK beseires i fortet vårt på Sofiemyr.

Vi ser frem imot kampen og håper på et stort publikum på Sofiemyr søn. 11/9, kl. 13:00.