Nyhetssaker

Tøff bortekamp mot Vålerenga

Lørdag møter vi VIF i Vallhall i Toppserien. Dette er et ekte nabooppgjør og vi vil gjerne revansjere nederlaget fra vårkampen på Sofiemyr som fortsatt sitter i ryggmargen (Foto: ØB)

Det er ikke mange feilskjær vi har hatt i årets serie, men et av dem kom hjemme mot Vålerenga på Sofiemyr. Etter en dårlig prestasjon i sist møte er revansjelysten stor. VIF har hatt få oppturer denne sesongen men det betyr ikke at de ikke er en vanskelig motstander. Inne i Valhall er det spesielle forhold og Vålerenga er alltid vanskelig å spille mot de. De 2 siste hjemmekampene har endt i 3 – 0 serier mot Arna-Bjørnar og 3 – 3 mot Klepp. Dette er ingen enkel kamp.

Kolbotn var gjennom en resultatmessig tøff periode i sommer men rettet opp det med en solid 7 – 0 mot Klepp. Deretter husker alle NM semifinalen mot LSK hvor vi gjorde en bra prestasjon i store deler av kampen men ga bort noen meget enkle mål i 2.omg. som resulterte 2 – 6. I landskamp perioden har det meste av laget vært samlet på treningsfeltet. Det meldes om en fin treningsperiode, så det blir spennende å se laget på lørdag.

Vi sliter fortsatt med noen skader. Både Ane og Marit har hatt problemer med følgeskader etter sine skadeavbrekk og er fortsatt ikke klare for kamp som vi hadde håpet. Aurora er ute det meste av sesongen og Jenny er fortsatt ikke 100 % etter sitt skadeavbrekk men er meldt klar til troppen. Ellers stiller vi med fullt mannskap.

Vålerenga vs. Kolbotn, Valhall, lør. kl.15:00