Nyhetssaker

Klar for finale i Adidas cup!

Etter å ha slått Stabæk i semifinalen, er Kolbotn J14 klar for finalen i Adidas cup. Finalen i den prestisjetunge cupen går søndag på Gjøvik.

Kolbotn tok tak i kampen fra start og var det beste laget. Men det tok en liten stund før Eva Teisberg satte ledermålet. Kolbotn fortsatte presset ut omgangen, men Stabæk red stormen av lagene gikk til pause med 1-0 til Kolbotn.

Tilskuerne hadde knapt rukket å svelge pausekaffen før 03-modellen Guro Møller headet inn 2-0 til Kolbotn helt i starten av andre omgang. Med tomålsledelse så Kolbotn ut til å slappe av litt, for Stabæk, med Tor Ole Skullerud på benken, kjempet seg inn i kampen. Da Kolbotns bauta i midtforsvaret, Silja Rålm von Porat, måtte sone et gult kort på sidelinja, klarte ikke Kolbotn å holde unna, og Stabæk reduserte ved kretslagsspiller Justine Kielland. 

Utvisninger i ungdomsfotball varer heldigvis ikke hele kampen, og med von Porat tilnbake på plass i midtforsvaret klarte Kolbotn å forsvare ledelsen helt ut.

Leder av sportslig utvalg, Hege Jørgensen, var på plass på Gjøvik. - Jeg er veldig stolt av klubben nå. Med unntak av keeper Catherine Purcelli som kom fra Holmlia i våres, er alle jentene som spilte semifinalen Kolbotn-jenter som har spilt i klubben fra de var små. Nå gleder vi oss til søndagens finale, sier Jørgensen.

Adidas cup er uoffisielt NM, og det er utrolig godt gjort å komme helt til finalen. Finalen mot Haugar spilles på Vind kunstgress søndag kl 11.10.