Nyhetssaker

Duellen mot Stabæk!

Søndag er det klart for «slaget» på Nadderud. Da braker Kolbotn og Stabæk sammen i en særdeles viktig kamp i det som er kampen om 3.plass og bronsemedaljer i Toppserien 2016. (Foto: ØB)

Kolbotn ligger plassert på 3.plass før kampen med 2 poeng mer enn Stabæk. Men det er fortsatt 5 kamper igjen så denne kampen er nok bare en sett ball – ingen matchball - i kampen om medaljene. Kolbotn tok sin siste medalje i serien i 2011. I forhold til det laget er det bare 2 spiller igjen. kontinuitetsbærerne Ina Gausdal og Cecilie Liane.

Foran helgens oppgjør melder Stabæk om en nærmest skadefri troppom vi ser bort fra de som er langtidsskadet. Laget ble styrket i sommer av tidligere Kolbotn spiller Synne Jensen og Trondheims Ørn spiller Martine Flakk, begge ventes å være i startoppstillingen. Kolbotn møter alltid tøff motstand på Nadderud.

Kolbotn stiller med den samme troppen som siste kamp mot Vålerenga. Vi mangler våre langtids skadde, men det er slik vi har hatt det nærmeste hele sesongen. Så vi stiller med et slagkraftig lag.

Møt opp og støtt jentene på søndag:

Stabæk vs. Kolbotn, Nadderud søn.2. oktober, kl. 16:30