Nyhetssaker

Uavgjort i toppkampen

Søndagens toppkamp mellom Kolbotn og Stabæk endte uavgjort 0 – 0. Dermed er det kampen om bronsemedaljene fortsatt like åpen. Med kun 4 kamper igjen har Kolbotn stadig en liten ledelse på 2 poeng som kan bli avgjørende før de siste kampene. (Foto: ØB)

Det virket som begge lag var preget av at dette var en kamp som ingen måtte tape. Det var Stabæk som tok initiativet fra start selv om kampplanen til Kolbotn var å presse Stabæk høyt.

Førsteomgangen ble preget av mye feil fra begge lag. Kolbotn ble liggende lavt og Stabæk hadde ballen og skapte det som var av sjanser den første halvdelen. Men midtveis i omgangen fikk Kolbotn sjansen etter en pent oppbygget kontring. Dessverre gikk skuddet fra Fanny Anderson via et Stabæk ben i stolpen og til corner. Men det hadde heller ikke vært noe å si på om Stabæk ledelse ved pause, men 0 – 0 stod seg omgangen ut.

2.omg. fortsatte litt som den første, litt avventende med mye unøyaktigheter. Kampen tok ikke ordentlig av. Stabæk skapte flere muligheter men klarte aldri å overliste en god Siiri Valimaa i Kolbotn målet. Mot slutten var Kolbotn farlig frempå flere ganger bl.a. hadde Fanny igjen en stor mulighet uten å lykkes. Kolbotn fikk en corner de siste minuttene, ballen lå «løs» innenfor 5 m. til Stabæk men Kolbotn spillerne klarte aldri å treffe ballen skikkelig og Stabæk fikk klarert. Dermed ende kampen 0 – 0, noe Kolbotn totalt sett skal være fornøyd med, selv om vi kunne stjålet alle poengene på sjansene på slutten av kampen.

Siiri er nevnt og kaptein Ina Gausdal stod frem og tok ansvar i kampen, hvor mange nok ikke presterte slik vi kunne ønske oss. Men poenget var det viktigste i dag.

Neste kamp på lørdag går hjemme mot Sandviken. Da bør hjemmepublikumet strømme til Sofiemyr for å støtte jentene i kampen for bronsemedaljene.

Kamfakta:

Stabæk 0  –  0 Kolbotn

Tilskuere: 183

Kolbotn: Siri Välimaa - Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebaken - Rachael Louise Axon, Solveig Gulbrandsen, Karina Sævik - Andrea Asegtnan Thun, Juliette Kemppi, Fanny Andersson (Tonje Pedersen, 81)

Gule kort: Rachael Axon, Kolbotn