Nyhetssaker

Viktig kamp mot Sandviken

Kampen om medaljene i Toppserien tilspisser seg. Det er kun 4 kamper igjen og i de nærmeste ukene vil alt bli avgjort. Lørdag kommer Sandviken på besøk til Sofiemyr. Kolbotn tapte den vanskelige bortekampen i vår mot Bergenslaget og er svært så sultne på revansje på hjemmelig gress. Dette er også den nest siste muligheten til å se jentene våre i år. (Foto: ØB)

Sandviken kommer fra 2 – 2 og straffedrama mot Vålerenga. Før det hadde laget en sterk borteseier mot Klepp og en uavgjort 0 – 0 mot Røa så Sandviken er en sterk motstander. Laget ligger for øyeblikket på en 6 plass på tabellen. Det er i overkant ut fra forhåndstipsene før sesongen. Laget mistet i sommer Ingrid Spord til LSK men stiller med et meget godt lag mot Kolbotn lørdag-

Kolbotn stiller godt forberedt til kampen. Vi har ikke fått ytterligere skader utover de langtids skadde vi har hatt det meste av sesongen. Vi har etter stormatchen mot Stabæk på søndag hatt en fin treningsuke hjemme på Sofiemyr i et flott høstvær. Vi får benytte sjansen til å skryte litt av kommunen og mannskapet som har stelt banen, som i år har kunnet presentere en meget god gressbane for lagene. Tross for at vi er i oktober er banen i meget god forfatning.

Vi ønsker jentene lykke til lørdag og håper riktig mange kommer for å støtte laget.

Kampen går lør. 8 . oktober, kl. 15:00