Nyhetssaker

Tap mot Sandviken

Det ble en stygg ripe i «lakken» for Kolbotn i dagens kamp. Tap for Sandviken passer dårlig i kampen om medaljene. Kolbotn har en utfordring med å score mål og da er det vanskelig å vinne fotballkamper. (Foto: ØB)

Kolbotn kontrollerte det meste i lørdagens kamp. Men en keepertabbe etter 33 min. var nok til at laget tapte dagens kamp. Utover målet hadde Sandviken kun en sjanse i hele kampen. Kolbotn selv skaper mange nesten sjanser men er ikke tøffe og gode nok når vi nærmere oss motstanderens mål.

I 1.omg. hadde Tonje Pedersen den største sjansen. Alene med Sandviken keeperen lykkes hun ikke. Karina Sævik hadde også to avslutninger som lett kunne gitt tellende resultat i den første omgangen og var den som skapet mest problemer for Sandvikens forsvar.

I 2.omg. fortsatt Kolbotn å styre kampen. Men uten å skape de største sjansene. De største var nok skuddet fra Cecilie Liane som keeper hadde problem med og ved Karina på et innlegg etter et bra Kolbotn angrep, men ballen gikk rett på keeper. Dermed ble det ingen scoring på Kolbotn jentene i denne kampen.

Sandviken skapet svært lite i dag, men var kompakte og godt defensivt organisert. Kolbotn klarte ikke å utnytte sitt overtak i spillet. Dermed gikk Kolbotn på sitt andre 0 – 1 tap for Sandviken i årets serie. Det var vanskelig å se hva som var planen i det offensive spillet og det virket tilfeldig mye av det som skjedde fremover. Med kun en scoring på de siste 3 kampene har vi et offensivt problem, noe som skaper utfordringer for oss i toppkampen.

Av dagens prestasjoner var det nok Ina Gausdal og Karina Sævik de som leverte best, på en dag hvor laget og mange var godt under pari.

 

Kampfakta:

KOLBOTN-SANDVIKEN 0-1 (0-1)

Tilskuere: 112

Mål: 0-1, Stine Andreassen (33)

Kolbotn: Siiri Välimaa - Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Nordahl, Ingrid Elvebakken - Rachael Axon, Solveig Gulbrandsen, Tonje Pedersen (81. Andrea S.Thun) - Fanny Andersson (62. Jenny Norem), Juliette Kemppi, Karina Sævik.