Nyhetssaker

Tøff bortkamp

Kolbotn reiser i helgen til Haugalandet og møter Avaldsnes. Hjemmelaget kommer fra Champions League spill mot PSG onsdag og det blir spennende å se hvordan våre jenter klarer seg i denne tøffe bortekampen. (Foto: ØB)

Kolbotn får en tøff utordring når de møter Avaldsnes. Avaldsnes spilte onsdag Champions League og må omstille seg til ny kamp i Toppserien. Laget ligger på en trygg 2.plass i serien. Dette er ifølge statistikken en vanskelig bortekamp for oss men vi har i år gjort gode kamper mot topplagene og slitt litt med enkelte andre lag i motsatt ende av tabellen. Det er kun 3 kamper igjen og fortsatt åpen kamp om bronsemedaljene.

Dette blir også en spesiell kamp for Karina Sævik mot moderklubben. Karina har tatt ytterligere steg etter at hun kom til Kolbotn. Det blir en spennende utfordring for Karina. Ellers har det sett bra ut på treningene denne uken. Vi har fortsatt Ane og Marit på sidelinjen og må nok konsentrere seg om å være klare for neste sesong. Jenny ser ut som hun snart er igjennom både skade og etterfølgende problemer. Ellers har vi en komplett tropp.

Vi gleder oss til kampen!

Avaldsnes vs. Kolbotn, søn. 16.10 kl. 13:00

Kampen kan sees på NRK.