Nyhetssaker

God sesong, men medaljene glapp i siste runde

Før siste serierunde i Toppserien var det håp om at Kolbotn skulle snappe bronsemedaljene fra Stabæk. Det ble med håpet, men vi har likevel hatt en sesong godt over forventningene.

Kampen mot Trondheims Ørn endte som de fleste nå vet uavgjort 1-1. Når også Stabæk klarte samme sifre på Karmøy mot et reservespekket Avadsnes, så ble det bare nesten med tanke på medaljene. 

Men at Kolbotn skulle være med å kjempe om seriemedaljer helt til målstreken, var mer enn godkjent i en sesong der laget har vært solide bakover, men har slitt med å score mål fremover på banen. 

I vinterlige forhold med en plussgrad i Trondheim, så det ut til å gå mot et nytt ettmåls-tap da Ørns stjerne Guro Reiten ga hjemmelaget ledelsen etter 83 minutter, men unge Camilla Huseby ville det annerledes og utlignet bare minuttet senere. 

Huseby kom inn i pausen etter at vår kaptein Ina Gausdal pådro seg en lettere hjernerystelse og blått øye i en hodeduell med en i overkant tøff Ørn-spiller. Like før slutt ble også Rachael Axon kvestet og vårt engelske midtbaneanker som spilte sin aller siste kamp for klubben, fikk en trist og brutal avskjed med klubben og norsk kvinnefotball med en alvorlig kneskade som resultat. Hun hadde fortjent en langt bedre avslutning på en flott karriere! 

Også Solveig Gulbrandsen spilte som kjent sin aller siste kamp for klubben der hun har oppnådd nærmest legendestatus. 

Takk for innsatsen både til Solveig og Rachael - og til alle jentene for en meget god sesong i Toppserien 2016!