Nyhetssaker

Brikkene begynner å falle på plass

Trenerteamet til Kolbotn til neste år er på det nærmeste klart. Det er også klart at årets kaptein Ina Gausdal signerer en ny kontrakt med klubben. Og i dag skrev også Ingrid Elvebakken under for to nye år med de blå-hvite. Neste års stall er ikke helt klar, men begynner å ta form.

Det har en stund vært klart at Cecilie Berg-Hansen signerte for to nye år som hovedtrener. Resten av teamet begynner også å bli klart. Fredrik Hagen Vold blir hjelpetrener. Han er tilknyttet Rælingen, som beskriver han som et av landets største trenertalenter på sin hjemmeside. Solveig Gulbrandsen får også en sentral rolle som påtenkt spillerutvikler. 

På spillersiden har Ina Gausdal bekreftet at hun vil signere. Skadeplagede Ane Sund Walsøe har signert ny kontrakt, og det samme har lovende Ingrid Rokke Elvebakken. Tonje Pedersen har også sagt ja til ny kontrakt. Flere spillere er på eksisterende kontrakter, så det begynner å se bedre ut med tanke på neste års spillerstall, etter at midtbaneankerne og støttespillerne Solveig Gulbrandsen og Rachael Axon ga seg etter sesongen. Den finske landslagskeeperen Siiri Valimaa har også forlatt klubben etter tre år på Sofiemyr, til fordel for Grand Bodø. Lovende Aurora Watten Mikalsen er imidlertid endelig skadefri og klar for å ta nye steg som keeper kommende sesong. 

Bildet: Trener Cecilie Berg-Hansen (t.v.) er veldig godt fornøyd med å ha fått med seg både Fredrik Hagen Vold og Solveig Gulbrandsen (t.h.) i trenerteamet sitt for neste år. Tidligere sportslig leder Hege Jørgensen hjelper også til med å få på plass neste sesongs A-stall.
(Foto: Frode Monsen)