Nyhetssaker

Enorm interesse for Kolbotn cup

Årets utgave av Kolbotn cup er mer populær enn noen gang.

Thomas Østvold har hovedansvar for Kolbotn cup. – Det er litt frustrerende å måtte avvise lag som vil være med, men cupen ble fulltegnet allerede før påmeldingsfristen gikk ut. Vi har hatt venteliste hvert år, og 2017 er ikke noe unntak. Men det er rett og slett ikke plass til flere lag i Vallhall enn de 280 lagene vi skal ta imot, forteller Østvold.

Enorm dugnadsinnsats

Med snaut 2500 spillere på besøk i Vallhall, er det en stor dugnadsinnsats som kreves for å gjennomføre et godt arrangement. – Jeg er veldig imponert over dugnadsarbeidet som legges ned av spillere og foreldre i Kolbotn. Vi er avhengig av at så å si alle i fotball kvinner stiller opp denne helgen, og det gjør de til gangs. Alt fra etablerte A-lagsspillere til foreldre på de yngste lagene våre bretter opp ermene, og det er vi veldig takknemlige for, sier Østvold.

Kolbotn cup blir USBL cup i 2017

Fra 2017 får Kolbotn cup et nytt navn. Cupen blir den samme, men navnet blir USBL cup. Østvold er glad for å få en aktør som USBL med på laget. – USBL blir en veldig fin samarbeidspartner for oss, og jeg gleder meg til å arbeide sammen med dem om å lage en enda bedre cup neste år. Dette blir bra – både for USBL og oss, tror Østvold.