Nyhetssaker

Slutter, men fortsetter!

Solveig Gulbrandsen har lagt opp som spiller, men norsk kvinnefotballs største profil fortsetter i Kolbotn som spillerutvikler.

Det er mye takket være Gulbrandsen og hennes familie at Kolbotn i en årrekke har kjempet i toppen av norsk kvinnefotball. Da Kolbotn etablerte seg i som et topplag, var flere lokale jenter solide bidragsytere, og Gulbrandsen har lyst til å hjelpe unge Kolbotn-spillere med å nå målene sine. – Jeg brenner for talentutvikling og Kolbotn har mange spennende talenter i yngres avdeling. Jobben min blir å følge opp både de yngste spillerne som allerede er i a-lagsstallen samt talentene i yngres avdeling. Siden jeg er over gjennomsnittlig interessert i spillerutvikling, har jeg i flere år fulgt med på ungdomsavdelingen til Kolbotn. Det er flere lovende spillere som jeg gleder meg til å jobbe med. Jeg håper også at jeg kan bidra til at de yngste jentene på a-laget tar sted i riktig retning, forteller Gulbrandsen.

Også styreleder Rune Halmøy gleder seg over at Gulbrandsen fortsetter i klubben. – Jeg er veldig fornøyd med at vi har økonomiske rammer til å kunne tilby en kapasitet som Solveig en 50% stilling som spillerutvikler. Vi har lenge hatt som mål at Kolbotn skal være blant de beste i landet på spillerutvikling, og med ansettelsen av Gulbrandsen mener jeg at vi styrker talentarbeidet vesentlig, uttaler Halmøy.