Nyhetssaker

Karina Sævik signerte ny 2-års kontrakt

Kolbotn sin spillerstall for sesongen 2017 begynner å ta form. Midtbaneeleganten Karina Sævik (Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball) har nå signert en ny 2-års kontrakt med klubben og sammen med nykommeren Nora Eide Lie vil de to kunne utgjøre en solid midtbaneduo de neste to årene. Årets toppscorer Juliette Kemppi er også klar for en ny sesong på Sofiemyr.

Karina Sævik har hatt en meget god sesong og det er svært gledelig at hun har valgt å signere en ny 2-års avtale med Kolbotn. Likeledes at årets toppscorer, finske Juliette Kemppi, nå også er klar for en ny sesong.

Av spillerne med utgående kontrakter har i tillegg kaptein Ina Gausdal, Tonje Pedersen, Ane Sund Walsøe og Ingrid Rokke Elvebakken alle signert nye kontrakter. 14 spillere som hadde kontrakt med KIL i fjor er dermed klare for minst en ny sesong på Sofiemyr.

Men etter at Solveig Gulbrandsen, Rachael Axon og Andrea Thun legger opp, Fanny Andersson reiser hjem til Sverige og keeper Siiri Valimaa valgte å prøve lykken i Grand Bodø, trengs det noen flere erstattere, Det jobbes derfor hardt med å få inn ytterligere et par spillere i stallen, så forhåpentligvis vil et par spennende nysigneringer snart være på plass for å komplettere neste års spillerstall.Noen går og noen blir: Rachael Axon (t.v.) har lagt støvene på hyllen, mens Juliette Kemppi er klar for en ny sesong for Kolbotn.