Nyhetssaker

Sigrid Heien Hansen klar for Kolbotn

- En spiller vi har fulgt med på lenge, sier konstituert sportslig leder Hege Jørgensen. Foto: Thomas Brekke Sæteren

Arna-Bjørnars midtbanejuvel skifter dermed draktfarge til hvit og blå de neste årene. Heien Hansen har skrevet under en toårs kontrakt med Oppegård-klubben.

- Vi er veldig fornøyde med denne signeringen, fortsetter Jørgensen. Vi vet at vi har hatt sterk konkurranse med andre klubber om signaturen hennes, og er glade for at valget til slutt falt på oss.

Jørgensen er full av lovord om klubbens nyervervelse

- Dette er en spiller vi har hatt et godt øye til lenge og som vi har stor tro på. Hun er fremdeles ung, men har allerede flere år bak seg både i toppserien og på aldersbestemte landslag. Hun har kvaliteter som passer vår måte å spille fotball på, og er i tillegg en veldig flott jente.

Heien Hansen (21) er opprinnelig Fortuna Ålesund-spiller, men ble hentet til Arna-Bjørnar i 2014. Hun var sentral på lagets midtbane da Norge var vertskap for J19-EM samme år. Hun fikk også Statoils talentpris etter innsatsen i mesterskapet. Selv sier følgende om hvorfor hun nå skifter beite:

- Etter to og et halvt fine år i Arna-Bjørnar, ser jeg fram til å utvikle meg videre som fotballspiller i Kolbotn. Det virker som et godt og utviklende miljø å ta del i, både på og utenfor banen. Jeg liker spillestilen til Kolbotn og jeg mener den kan passe meg godt. Jeg har stor tro på laget og gleder meg til å ta del i 2017-sesongen sesongen sammen med de nye lagvenninnene mine. Jeg ser virkelig fram til nye utfordringer over nyåret og håper jeg kan være et frisk pust i Kolbotn.

Vi ønsker Sigrid hjertelig velkommen til klubben!