Nyhetssaker

Få igjen på trening

Det blir ikke mange Kolbotn-jenter å se på trening førstkommende helg. Hele 13 spillere skal i aksjon for kretslagene til Oslo.

For J2004 er det den aller første kretslagssamlingen. Benedikte Hjetland, Mie Svingeseth, Anniken Haagenrud og Tiril H. Aarhus spiller alle på Kolbotns solide 2004-lag. I tillegg til de fire som er tatt ut denne gangen, har Kolbotn en solid samling gode fotballspillere. Det er derfor fullt mulig at det blir tatt ut enda flere Kolbotn-jenter ved neste korsvei.

Kolbotn J2003 har så langt i ungdomsfotballen overbevist med seier i Norway cup som høydepunkt til nå. Hele fem Kolbotn-jenter skal på samling denne gangen, og Guro Møller (bildet), Hermine Sæther Mia Tuft Andersen, Selma Bakken og Andrea Møller skal bidra i Oslos treningskamp mot Akershus. Kampen mot Akershus spilles søndag kl 10.00 i LSK-hallen.

2002-årgangen til Kolbotn har også gode resultater å vise til. Før 2017-sesongen har kretslagsspillerne Julie Solskjær og Andreaa Mjøsund meldt overgang til Kolbotn, og med dette blir 2002-årgangen ytterligere forsterket. Også Adele Thomassen, Silja Rålm von Porat og Emma Østvold skal være med når Oslo møter Akershus søndag kl 11.30 i LSK-hallen.

Den eldste årgangen som skal møte Akershus, er J2001. De tre vaskeekte Kolbotn-jentene Celine Larsen, Eva Teisberg og Marthea Meier begynner å bli rutinerte kretslagsspillere, og nok en gang skal de tre jentene i aksjon for Oslo. Kampene mor Akershus pleier å være jevne i J2001, men forhåpentlig vis kan Kolbotn-jentene bidra til at seieren går til Oslo. Kampen mot Akershus er søndag kl 13.00 i LSK-hallen.