Nyhetssaker

Pangstart!

Årets første obligatoriske Kolbotn-kamp bærer bud om en morsom sesong. I kvalifisering til NM J16 vant Kolbotn overbevisende 0-7 mot ØHIL.

Etter en sjumålsseier skulle man kanskje tro at motstanderen er dårlig, men faktum er at ØHIL er et av de bedre lagene i Oslo-området. Det var imidlertid tidlig klart hvem som var det beste fotballaget på DNB Arena. Kolbotn jentene kombinerte fint og begynte tidlig å produsere sjanser. Det gikk da heller ikke lang tid før Mia Huse satte inn 0-1 på en retur fra keeper. Målet så ut til å inspirere bortelaget, og Kolbotn fortsatte å produsere sjanser. Det var derfor fullt fortjent da Celine Larsen satte inn 0-2 etter et praktfullt angrep noen minutter senere. ØHIL ga imidlertid ikke opp, og sakte men sikkert kjempet hjemmelaget seg inn i kampen. De siste 15 minuttene av omgangen var jevnspilt, men Kolbotn lot aldri hjemmelaget komme til sjanser før pause.

Målkalas

Det skulle bare gå ett minutt av andre omgang før Celine Larsen igjen fikk ballen servert i bakrommet og alene med keeper satte lynvingen sikkert inn 0-3. Åpningen av omgang ble symptomatisk for resten av kampen, for i tur og orden scorte Mia Huse, Marte Enger, Eva Teisberg og Marte Enger flotte mål for Kolbotn. Med seier 0-7 er Kolbotn et svært langt skritt nærmere å kvalifisere seg til NM i J16. Neste og siste kvalifiseringskamp i NM J16 er mot Grei.