Nyhetssaker

Kolbotn i gang på La Manga

Kolbotns trenerteam, her ved keepertrener Samuel Dircher, hovedtrener Cecilie Berg Hansen og assistenttrener Fredrik Vold, mener treningsleiren er svært viktig for lagets sesongforberedelser.

Som en del av oppkjøringen mot ny sesong, deltar Kolbotn i Blink Hus Cup på Pinatar. De seks best plasserte lagene fra fjorårets sesong inviteres av NFF til en ukes treningsleir og cupspill i Spania.

Et sterkt kollektiv

Kolbotn landet mandag og er godt i gang med forberedelsene.

- Det er herlig å komme ned til fint vær og grønne gressmatter, smiler hovedtrener Cecilie Berg Hansen bredt.

Berg Hansen og Fredrik Vold har ambisjoner om sy sammen et sterkt kollektiv i løpet av uken.

- Vi kommer til å jobbe masse med spilleprinsipper og lagsstruktur. Målet er skape tydelige bilder på hvordan vi ønsker å fremstå, både offensivt og defensivt. Det skal sitte i ryggmargen på alle spillerne.

Kultur og samhold

- Vi har også som mål å videreutvikle kulturen vår og styrke samholdet i gruppen ytterligere, fortsetter Berg Hansen. Det var vi veldig gode på i fjor, og vi skal fortsette å ha fokus på dette.

Mental trener Randi Bjøntegård er med i støtteapparetet på turen.

- Hun er en veldig viktig bidragsyter i dette arbeidet, understreker Berg Hansen. - Vi fortsetter å jobbe med verdier og gruppeprosesser. Skal vi lykkes, er dette sentrale faktorer for oss.

Berg Hansen mener treningsleiren er svært viktig i forberedelsene mot en ny sesong.

- Det er avgjørende at vi får en slik uke. Her får vi jobbet sammen med spillerne på en helt annen måte enn vi får hjemme. Vi kommer mye tettere på og har bedre tid til å følge opp hver enkelt via samtaler og analyser enn det hverdagen tillater oss. Vi hadde et fantastisk opphold i fjor og håper på et like stort utbytte i år.

Ønsker å vinne mot Sandviken søndag

Kolbotn spiller bare en kamp i løpet av uken. Den går mot Sandviken søndag, et lag Kolbotn kanskje noe uventet tapte to ganger mot i fjorårets sesong.

- Vår ambisjon er å slå Sandviken. Vi gleder oss til kamp og skal forberede oss godt, avslutter Berg Hansen fra solfylte Pinatar.