Nyhetssaker

Klare for kamp!

Søndag kl 14 er det igjen klart for treningskamp – denne gang mot Sandviken.

Sandviken har allerede spilt en kamp under oppholdet i Spania, og bergensjentene slo Røa 3-2 i en jevn kamp. Det er altså ikke noen lett motstander Kolbotn møter.
Kolbotn har mange spillere med småskader, og reservebenken til Kolbotn er ikke veldig stor. Men spillerutvikler Solveig Gulbrandsen har tro på at Kolbotn stiller med et slagkraftig lag. – Sandviken er et hardtarbeidende lag som det alltid er tøft å spille mot. Men jeg håper og tror at vi skal gi dem en god match. Vi har våre ting vi jobber med for tiden, og jeg håper vi ser igjen dette i kampsituasjon. Det er egentlig vel så viktig som resultatet i kampen, forteller Gulbrandsen.Kolbotn stiller med følgende startellever: Aurora Mikalsen, Ingrid R Elvebakken, Ina Gausdal, My Haugland, Marit Bratberg Lund, Nora Eide Lie, Karina Sævik, Tonje Pedersen, Tone Bettina Pirisi, Juliette Kemppi og Antonia Göransson.

Mange bytter

Gulbrandsen kan også avsløre at det allerede før kampen er planlagt en god del bytter. – Vi har noen småskader for tiden, og vi vil ikke risikere alt for mye i en treningskamp. Planen er derfor å gjøre en del bytter i pausen, sier Gulbrandsen, som også avslører at hun selv møter i Kolbotn-drakt  til kamp. – Vi er litt få i stallen for tiden, så det er mulig jeg må spille, jeg også!