Nyhetssaker

Svensk midtstopper til Kolbotn

Sanna Svensson (25) har signert for Kolbotn, og den midlertidige midtstopperfloken har dermed løst seg for klubben. Foto: svenskfotboll.se

Med Maja Nordahl på reise, utlån av Camilla Huseby samt Ane Sund Walsøes skade, har Kolbotn en tid jaktet på midstoppermakkeren til kaptein Ina Gausdal. Nå kan jakten være over for Oppegård-klubben.

Svensson kommer fra svenske Växjö DFF, men er tidligere seriemester for Åland United og har også spilt i Vittsjö. Hun har aldersbestemte landslagskamper for både J17, J19 og U23. En skade satte henne ut av spill i store deler av 2015, men Svensson var tilbake for fullt i 2016, da for Växjö DFF i Elitettan.

- Sanna er en meget bra forsterkning for Kolbotn, sier enn så lenge fungerende sportssjef Hege Jørgensen. - Hun er en god hodespiller, pasningssterk og trygg med ballen i beina. I tillegg har hun flust av rutine. Det er viktig for oss å få inn sånne spillere i en ellers ung spillergruppe, understreker Jørgensen. - Hun er først og fremst midtstopper, men kan også bekle andre posisjoner.

Svensson selv gleder seg til å komme i gang i sin nye klubb.

- Jeg ser det som en spennede utfordring å spille på det høyeste nivået i den norske ligaen, forteller Svensson. Kolbotn er en ambisiøs klubb med fine meritter og tradisjoner. Jeg har hørt mye bra om klubben og ser frem til å spille for Kolbotn, smiler Svensson.

Vi ønsker Sanna hjertelig velkommen til Kolbotn!