Nyhetssaker

Ny Kolbotn-jente på landsdelssamling

For tredje år på rad er en vaskeekte Kolbotn-jente tatt ut til Statoil Landsdelssamling. Denne gang er det 03-modellen Hermine Sæther (med pokalen på bildet) som er tatt ut.

Sæther spiller til daglig på det knallsterke J03-laget til Kolbotn som tidligere blant annet har vunnet Norway cup. Spillerutvikler i Kolbotn, Solveig Gulbrandsen, er fornøyd med at en ny Kolbotn-jente regnes blant de mest lovende fotballspillerne i Norge. – Hermine er en meget solid midtstopper. Jeg har sett at hun har hevdet seg veldig godt på kretslaget til Oslo. Hun har en god pasningsfot, har solid fysikk og er god til å lese spillet, så det var ikke så overraskende at hun ble tatt ut til samlingen, sier Gulbrandsen.

Bare de fremste talentene i hver årgang kommer med på Statoil talentsamling, men Kolbotn har tre år på rad produsert spillere som har blitt tatt ut. Marthea Meier (2001), Emma Østvold (2002) og Hermine Sæther har alle det til felles at de er vokst opp med Kolbotn-drakt. – Det er mange talenter i yngres avdeling i Kolbotn, og i hver eneste årgang er det nå jenter som har potensial til å bli gode. Jobben min som spillerutvikler i Kolbotn er å blant annet å legge til rette for at flest mulig Kolbotn-jenter spiller på a-laget vårt, avslutter Gulbrandsen.