Nyhetssaker

Storseier for Kolbotn-juniorene

Kolbotns juniorjenter vant første NM kvalifiseringskamp 4-1 mot Bærums Verk Hauger fredag kveld. Søndag var jentene i aksjon igjen i treningskamp mot Stabæk. Lynhurtige Ragnhild Lillestrand (bildet) var en av kampens store spillere.

Kolbotn tok middelbart tak i kampen på Nadderud kunsgress og var det førende laget gjennom hele matchen. Det var likevel ingen praktomgang av Kolbotn-jentene, som så ut til å bære preg av å ha en kamp i bena fra fredagens oppgjør.  Beholdningen ble to scoringer før pause. Etter sidebytte viste imidlertid bortelaget langt friskere takter. Kolbotn vartet opp med angrepsspill av ypperste klasse og gav seg ikke før det stod hele 0-10 på måltavla.

De to kantspillerne Hedda Øvestad og Ragnhild Lillestrand var en kontinuerlig trussel for Stabæks backfirer. Lillestrand med sin enorme fart og gode innlegg, mens Øvestad stod for dagens frekkeste scoring da hun elegant kippet ballen over en utrusende Stabæk-keeper.

Begge lag manglet spillere som deltar på U17 landslag og kretsturnering for J01.

Neste test for Kolbotn-juniorene er mot Sveriges aller beste J19-lag, da Kolbotn reiser med rubbel og bit på treningsleir til Eskilstuna.