Nyhetssaker

På tur for å lære

I helgen er over 50 spillere fra Kolbotns a-og juniorlag i Eskilstuna for å bli bedre fotballspillere, utvikle seg og bli bedre kjent med hverandre.

Eskilstuna har et av Sveriges beste seniorlag som blant annet spilte Champions League så sent som i fjor. Men Eskilstuna har også et av Sveriges aller beste J19-lag, og er derfor en klubb Kolbotn kan lære mye av. Dette er grunnen til at Kolbotn drar på treningsleir med både a-laget og de to juniorlagene. Daglig leder Einar Engedahl rapporterer om en fin start på treningsleiren. – Alle de tre lagene har hatt to fine treninger i dag. I ettermiddag har vi også hatt en felles samling der vi snakket om hvordan jentene kan utvikle seg individuelt og hvordan klubben Kolbotn kan bli enda bedre. Vi har hatt en veldig fin start på oppholdet, forteller Engedahl.

- Gleder oss til søndag

Spillerutvikler Solveig Gulbrandsen gleder seg til å jobbe med de mange gode Kolbotn-jentene en hel langhelg. – På en treningsleir som dette får vi jobbet med ting på en grundigere måte enn i treningshverdagen. Det er veldig fine treningsforhold her, og det har vært god kvalitet på treningene. Det blir spennende å se de tre Kolbotn-lagene spille mot Eskilstuna på søndag formiddag. Da får vi testet oss ordentlig – Eskilstuna er en storklubb i Sverige som har gode lag både i senior og junior, forteller Gulbrandsen.