Nyhetssaker

- Vi gleder oss!

Søndag kl 13:00 møter Kolbotn Eskilstuna i treningskamp. – Vi gleder oss til å møte et av Sveriges aller beste lag, forteller assistenttrener Fredrik Vold (bildet).

Eskilstuna spilte Champions League så sent som i fjor høst og blir en tøff motstander for Kolbotn. Kolbotn på sin side sliter med skader og Vold har ikke så mange spillere å velge mellom når han skal sette opp laget. – Vi har mange som sliter med skader for tiden. Nora Eide Lie, Ane Sund Wallsøe, Sigrid Heien Hansen, Jenny Norem har alle vært skadet en stund nå og de er derfor uaktuelle til kampen på søndag. Med så mange skader, får vi fylle opp med juniorer, og Hedda Øvestad og Julie Klæbo sitter på benken. Det er uansett en fin erfaring for oss å møte Eskilstuna, og det blir spennende å se hvor gode et av de beste lagene i Sverige er for tiden, uttaler Vold som leder laget når hovedtrener Cecilie Berg Hansen er hjemme med influensa.

Både vorspiel og nachspiel

Juniorlagene til Kolbotn er også med på treningsleir, og både J16-laget og J19-laget til Kolbotn møter Eskilstuna til treningskamp på Tunavallen stadion. Kolbotn J16 møter Eskilstuna kl 10.45, mens Kolbotn J19 spiller sin kamp kl 15.00. Eskilstuna er kjent for å ha veldig gode ungdomslag, så begge Kolbotn-lagene får noe å bryne seg på!