Nyhetssaker

Takk for at dere tror på oss

Juniorene og Jente 16 ba om støtte til å få lære av de beste, og lokalmiljøet svarte. Gjennom dugnad på nettstedet I believe in you skaffet de 30 000 kroner, og det ble felles treningsleir i Eskildstuna i Sverige for toppserielaget, juniorer og jente 16.

For å bli best, må man ikke bare jobbe hardt selv, men man må også få lære av de beste, sier talentutvikler Solveig Gulbrandsen fornøyd. Juniorene og jente 16 takket for tilliten med en sterk seier og uavgjort, og har med seg ny inspirasjon til sesongstart.

Varmende støtte
Kolbotn kvinnefotball er en toppserieklubb med tradisjoner. Klubben er også hjem til 350 jenter fra sjuårs alderen som trives med fotball. Med dette forvalter også Kolbotn et stort potensiale og har et stort ansvar. For de som står på terskelen kan det å få trene med de beste være det som gir de inspirasjon og lyst til å ta steget helt opp, og på tur får man også utvikle det sosiale.

Tusen takk for at dere trodde på oss! Dette må jo gi jentene en god start på sesongen, avslutter en fornøyd Gulbrandsen.