Nyhetssaker

Overbevisende!

Med et lag der ingen av utespillerne er mer enn 16 år overbeviste Kolbotn stort og slo Lyn 3-0 i torsdagens seriekamp i J19.

Trener Thomas Østvold var imponert etter kampen. –Vi visste at Lyn ville komme med et veldig godt lag, og vi tenkte derfor at kampen kom til å bli en fin og tøff utfordring for J16-laget vårt. De unge jentene våre svarte fint på utfordringen og vi burde faktisk ha vunnet mer enn 3-0, forteller Østvold.

Storscorer fra Oppegård

Marte Enger (bildet) kom til Kolbotn fra Oppegård før sesongen. 02-modellen har scoret bøttevis med mål for gultrøyene, og Enger fortsetter i samme spor for Kolbotn. Lyn fant aldri ut av hvordan man skulle stoppe Enger, og den skuddsterke spissen sto bak alle de tre målene. – Det er fantastisk å ha en så målfarlig spiss som Marte på laget. Men hele laget fortjener skryt i dag. Forsvaret sørget for at Lyn nesten ikke hadde en eneste sjanse, midtbanen la ned en imponerende jobb, og alle de tre på topp var en trussel mot Lyn-forsvaret. Det blir spennende å følge disse Kolbotn-jentene framover, avslutter Østvold