Nyhetssaker

Full klaff i Bergen

I den tredje serierunden ble det endelig tre poeng til Kolbotn.

Før bortekampen mot Sandviken sto Kolbotn uten poeng, og det første kvarteret av kampen bar ikke bud om at Kolbotn skulle vinne. Det var nemlig hjemmelaget som styrte kampen, og Kolbotn hadde nok med å forsvare seg. Kolbotn kjempet seg imidlertid inn i kampen, og gradvis tok Kolbotn over initiativet. Etter hvert kom også sjansene, og både Karina Sævik (bildet) og Juliette Kemppi kunne gitt Kolbotn ledelsen underveis i omgangen. I omgangens siste sekund fikk imidlertid Kemppi hull på byllen da hun fra ti meter klinte ballen opp i nettaket.

I andre omgang fortsatte Kolbotn presset, og det var fullt fortjent da Karina Sævik snappet opp en feilpasning, løp fra Sandviken-forsvaret og satte inn 0-2 alene med keeper. Scoringen skulle vise seg å bli god å ha, for i det 87. minutt reduserte Sandvikens Marina Heggernes Jensen på et flott langskudd. Kolbotn red imidlertid av stormen, og det var en svært fornøyd gjeng som satte kursen hjemover med tre poeng i bagasjen.

Trener Cecilie Berg Hansen var fornøyd etter kampen. – Dette var veldig deilig – en skikkelig lagseier. Nå gleder vi oss til fredagens kamp mot Stabæk, uttaler Berg Hansen.

Se høydepunktene fra kampen her.