Nyhetssaker

Fortsatt ubeseiret

Juniorlaget til Kolbotn har to kamparenaer i hverdagen – seriespill i J19 og 2. div senior. Etter sju kamper har jentene fortsatt ikke tapt!

Tirsdag kveld møtte Kolbotn LSK 2 til toppkamp i 2. divisjon i LSK-hallen. Med unntak av tre jenter fra a-laget, var resten av Kolbotn-laget unge juniorjenter. Trener Jørn Heggestad gledet seg til å møte et godt LSK-lag, og etter kampen var Heggestad tilfreds. – Kampen endte 1-1, men spillemessig synes jeg vi var det førende laget stort sett hele kampen. Det er veldig gledelig å se at de unge jentene våre henger så godt med også når de møter god motstand, sier Heggestad.

Kolbotn fikk en dårlig start på kampen for LSK 2 tok ledelsen allerede etter ni minutter. Men Kolbotn mistet ikke motet og tok initiativet i kampen. – Jeg er veldig fornøyd med intensiteten i den defensive jobben, og vi vant ballen gunstig gang på gang. Vi kom også til noen store sjanser, men vi klarte dessverre ikke å score mer enn ett mål. Vi får ha som målsetning både å skape flere sjanser og utnytte sjansene våre bedre utover i sesongen, uttaler Heggestad.

Kolbotns mål ble scoret av Elise Haviken (bildet) etter 51 minutter.

I j19 serien har Kolbotn så langt vært suverene og tre kamper har resultert i tre seire. – Vi har stort sett stilt med 14- og 15-åringer i J19-serien, så det er godt gjort å stå med ni poeng av ni mulige. Særlig seieren mot Lyn var imponerende, og resultatene viser at det gror godt i ungdomsavdelingen, avslutter Heggestad.

De neste kampene for juniorene til Kolbotn er torsdag 11. mai (borte mot ØHIL i J19) og lørdag 13. mai (hjemme mot Hallingdal i 2. div).