Nyhetssaker

Vorspiel på Sofiemyr

Dagen før dagen er det klart for vorspiel på Sofiemyr når Kolbotn tar i mot Vålerenga. Kampen er også en mulighet for Kolbotn til å reise kjerringa etter en mager innledning på sesongen. (foto: Østlandets Blad)

Stabæk ble for tøffe i forrige serierunde, men allerede tirsdag 16. mai har Kolbotn sjansen til å revansjere seg. Vålerenga har hentet spillere fra fjern og nær, og før sesongen ble det snakket om medalje rundt brakka på Valle Hovin. Men Oslo-laget har imidlertid skuffet i sesongstarten, og etter fem spilte kamper har Vålerenga bare fem poeng.

Kolbotn har også hatt en trøblete sesongstart med tre poeng på fire kamper. Men to av tapene har kommet mot gullfavorittene Avaldsnes og Stabæk, og det er nok for myr forlangt av det unge Kolbotn-laget å matche de aller beste i årets sesong. I kampene mot Avaldsnes og Stabæk har Kolbotn ikke klart å skape all verdens offensivt, og motstanderen har tatt over mer og mer av banespillet. Mot Vålerenga bør det imidlertid være mulig for Kolbotn å spille mer offensivt – da blir det spennende å se hvem som trekker det lengste strået til slutt!

Kolbotn møter Vålerenga på Sofiemyr stadion tirsdag 16. mai kl 18.00.