Nyhetssaker

Kolbotn-jenter i østerled

Kolbotns lovende 2003 årgang har i helgen vært representert med hele 5 jenter i en internasjonal kretslagsturnering i Stockholm. Det har de gjort med bravur!

Lennart Johannson Trophy i Stockholm er et årlig høydepunkt for Oslos kretslag i 14-årsklassen for jenter. Turneringen har deltakelse fra internasjonale toppklubber som Paris St. Garmain, Barcelona, Espanyol og Juventus i tillegg de beste lagene i Norden.

Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var med i Oslos 18-manns tropp i helgen, og markerte seg meget positivt. Hermine er kretslagets kaptein og har sammen med Selma dannet et solid stopperpar turneringen gjennom. Kun 2 baklengs på 5 matcher er imponerende og keeper Andrea skal også ha sin del av æren for dette. Guro og Mia har stort sett hatt hver sin kantrolle og utgjort en konstant trussel fremover på banen, og mange av Europas mest lovende backer er nok fortsatt litt småsvimle etter å ha brynt seg på Kolbotns små dribledronninger.

Oslo endte på 3.plass i turneringen etter 4 seire og ett tap.

Jentene har selvsagt lært mye av denne langhelgen og tar med seg masse inspirasjon og nyttige referanser i treningsarbeidet fremover. 

Vi gratulerer jentene med flott innsats og takker for at dere representerer klubben og kretsen på en strålende måte!

Alle disse 5 jentene tilhører forøvrig også klubbens Toppgruppesatsing som ledes av Solveig Gulbrandsen.