Nyhetssaker

Opptur!

Kolbotn dro til Lillestrøm som nederlagsdømt, men etter knallhard jobbing dro Ina Gausdal og Ingrid Elvebakken (bildet) hjem med ett poeng etter å ha møtt gullfavoritt LSK.

Lillestrøm er vel ikke kjent som stedet man drar til hvis man trenger en opptur – i hvert fall ikke hvis man driver med kvinnefotball. Kolbotn har hatt en mager poengsamling så langt i år, og trengte absolutt en opptur. Det fikk Kolbotn! Ikke bare viste Kolbotn-jentene en enorm fightervlje; også med ball var det framgang å spore og Kolbotn klarte tidvis å etablere et eget spill.

Ikke overraskende var det favorittene LSK som hadde ballen mest, og vertene hadde også noen farlige sjanser. Blant annet hadde LSK noen farlige langskudd, men hjemmelaget klarte aldri å spille ut Kolbotn slik man har sett LSK gjøre på hjemmebane gang på gang. Kampen endte dermed 0-0.

Kolbotn-kaptein Ina Gausdal var fornøyd med både innsats og ett poeng i LSK-hallen. –Vi var tøffere i duellene og kom til flere overganger. Dette var en klar forbedring, men vi har mer å jobbe med, sa Gausdal etter kampen.

Kolbotn har nå en liten pause i Toppserien og neste kamp går først 17. juni mot Røa på Sofiemyr.