Nyhetssaker

Festfotball

Kolbotn 2 viste feiende flott angrepsfotball i søndagens kamp mot Sarpsborg 08 og vant stort! (arkivfoto: Østlandets Blad)

Kolbotn møtte Sarpsborg til treningskamp i vinter, og da vant Østfold-laget. Det var derfor en revansjesugen gjeng fra Kolbotn som stilte til kamp, og det tok ikke lang tid før Tone Betina Pirisi sørget for ledelse til Kolbotn etter flott forarbeid av høyrekant Ragnhild Lillestrand. Lillestrand fortsatte å fosse forbi Sarpsborg-forsvarerne utover omgangen og var nest sist på tre av fire Kolbotn-mål før hvilen. Mina Mathiassen-Nymoen, og Maren Hauge Johansen fikk æren av å sette ballen i mål. Etter at Sarpsborg scoret rett før pause, stod det 4-1 til pause.

Trener Jørn Heggestad var fornøyd med første omgang. – I perioder i første omgang klarte vi å spille ut motstanderen, og noen av målene våre var det virkelig klasse over. Andre omgang var kanskje ikke like god rent spillemessig, men vi scoret da fire mål i andre omgang også. Alt i alt var det det en solid kamp, og vi viste nok en gang at vi er et av de beste lagene i serien, uttaler Heggestad.

Kolbotns mål i andre ble scoret av Julie Hoff Klæbo, Mina Mathiassen-Nymoen, Maren Hauge Johansen og Emma Skredderberget. Også i andre omgang var Sarpsborg frempå og scoret en gang.

Gjensyn med Norem

Kampen mot Sarpsborg bød også på et gledelig gjensyn med Jenny Norem (bildet). Den skadeforfulgte jenta er en av de beste kantspillerne i Toppserien, men nå er det lenge siden Norem har spilt kamp. Mot Sarpsborg spilte Norem 15 min. – Det var gøy å spille kamp igjen, og jeg håper jeg kan spille litt mer etter hvert, sa Norem etter comebacket.