Nyhetssaker

Fantastiske dager i Arvika

Ca 170 fotballjenter fra Kolbotn dro i helgen til Arvika cup for å bli bedre kjent på tvers av årgangene, få nye venner og oppleve ekte fotballglede.

I år var det årgangene 2007, 2006, 2005, 2004 og 2003 som dro til Arvika. Med nesten 170 jenter og en masse foreldre på plass, var det flere kjentfolk å møte enn på Kolbotn torg en vanlig lørdag! Elisabeth Holtet Røsseth er en av mange ledere som legger til rette for at jentene har det bra mens de er på tur. – Vi på J2004 har vært med her noen år på rad, og denne helgen har vært like vellykket som de tidligere årene. Både store og små er slitne når vi kommer hjem til Kolbotn søndag kveld, men det er utrolig givende å vite at man som leder legger til rette for opplevelser mange av jentene kommer til å huske resten av livet, forteller en sliten Røsseth tilbake på Kolbotn.

Det er ikke det sportslige som er viktigst med turen til Arvika, og ingen av Kolbotn-årgangene topper laget i Arvika cup. Likevel var resultatene fantastiske med et stort flertall seire i de utallige kampene Kolbotn-lagene var involvert i. To av årgangene vant også hele cupen! J2003 spilte uavgjort i sin finale mot svenske Tyresø, men Kolbotn-jentene hadde best kontroll på nervene og vant straffesparkkonkurransen.

Også J2004 dro hjem med den største pokalen. Finalen mot Köla/Koppom var jevn og tøff, men Kolbotn dro i land en fortjent seier 2-0. To finaleseire i en cup der det sosiale er det viktigste forteller at Kolbotn har en enorm bredde i yngres avdeling!

Klikk her for å se flere bilder fra Arvika cup (facebook)