Nyhetssaker

Tilbud til ivrige fotballjenter!

Høstens tilbud til jenter som ønsker mer trening og utvikling som fotballspiller er klart. Kolbotn kvinnefotball kickstarter høstsesongen med Installatøren - Camp Solveig 14.08 - 16.08. Høsten 2017 blir det tilbud om akademi for både keeper og utespillere, og Telenor x-tra for de yngre.

Installatøren - Camp Solveig er fotballcamp for jenter født 2003 - 2005 med fokus på individuell utvikling. For å sikre god oppfølging av hver enkelt er det begrenset antall plasser. Og som det framgår av navnet er Solveig Gulbrandsen ansvarlig for campen.

For påmelding og mer informasjon, se her

25. august er det oppstart for Installatøren Kolbotn akademiet. Det er et tilbud til jenter født 2005 - 2007, og som vil utvikle fotballferdighetene sine. Akademiet ledes av vår spillerutikler Solveig Gulbrandsen, og også toppseierespillere som Sigrid Heien Hansen og Maja Nordahl bidrar. 

For påmelding og mer informasjon, se her

Klubben tilbyr også eget keeperakademi som ledes av Samuel Dirscher. Han har vært keeper i tippeligaen og er keepertrener for toppserielaget. Tilbudet går til gutter og jenter født 2005 - 2007. 

For påmelding og mer informasjon, se her

Telenor x-tra starter også opp i august, det er et fotballtilbud i SFO-tiden for alle gutter og jenter født 2008 - 2010. Fokus er aktivitet, glede og samhold rundt fotballen, og også spillerutvikling. Tilbudet er tilrettelagt for alle skoler i Oppegård med skyssordning. 

For påmelding og mer informasjon, se her

Vi gleder oss til en aktiv fotballhøst!