Nyhetssaker

Kolbotn legger kabalen

Kolbotns nye trenerteam består av Knut Slatleim og Morten Hønneland.

Knut er hentet internt fra Kolbotn og et spennende nytt navn, mens Morten har bred erfaring med talentutvikling i toppklubber. Kaptein Ina Gausdal og hennes «Blue army» går en spennende høst i møte. 

Etter siste seriekamp mot Klepp ble spillerne informert om at hovedtrener Cecilie Berg-Hansen fratrer. Assistenttrener Fredrik Vold har valgt å si opp sin stilling. -Vi er glade for å ha løsningen klar før oppkjøringen til høstsesongen, sier daglig leder Einar Engedahl.

Engasjement og erfaring

Med Knut Slatleim og Morten Hønneland har klubben hentet inn en kombinasjon av pågangsmot og nye tanker, samt kunnskap og erfaring. Mange på Kolbotn vil kjenne Knut som trener og sportslig leder for herresiden, mens Morten kommer fra ulike trenerroller og talentutvikler i klubber som Mjøndalen, Stabæk og nå sist Skeid. Solveig Gulbrandsen fortsetter i sin rolle som toppspillerutvikler, og Samuel Dirsher som keepertrener.

Kaptein Gausdal er på sin side klar på at trenerbytte skal ikke være en unnskyldning for å slappe av. – Nå er det viktig at vi står sammen som klubb, jobber videre og løfter oss i høstsesongen, sier hun. – Det klar det var trist å få den avslutningen på vårsesongen, men jeg vil være en av de som går foran og drar lasset. Jeg tror at vi kan løfte oss som lag og få en bedre høstsesong. 

Ser framover
Daglig leder Einar Engedahl fikk en hektisk avslutning på vårsesongen, og har jobbet på flere plan. -Det viktigste var å få teamet på plass før oppkjøringen til høstsesong starter, men vi har hele tiden jobbet med en langtidsplan, understreker Engedahl.

Ina Gausdal er enig i tilnærmingen. -Vi må finne ut hva vi vil som klubb og hvordan vi vil nå dit, understreker hun. -Fotball er gøy, jeg gleder meg til å ta fatt og spille kamper igjen. Vi skal ta Kolbotn videre, avslutter hun.