Nyhetssaker

Både gutter og jenter til finalen!

Kolbotn har klart kunststykket å kvalifisere to lag fra samme årgang i finalen i Norway cup. Både Kolbotn J13 og Kolbotn G13 spiller finale på Ekeberg fredag ettermiddag!

Kolbotn G13 var først ute med sin semifinale som de vant hele 6-2 over Vålerenga fotball. Jentene så ut til å bli inspirert av å se klassekameratene gå til finale i Norway cup. Med manga av guttene som supportere på sidelinjen ble islandske Stjarnan slått hele 5-2! Imponerende av Kolbotn, som faktisk spilte sin tredje kamp for dagen.

Jentene spiler sin finale kl 16.30 på hovedbanen på Ekeberg. Kampen går også på TV2 Sportskanalen.

J14 måtte bite i gresset

J14 var favoritter i åttendedelsfinalen mot Lom. Kolbotn gikk også oppskriftsmessig opp i ledelsen tidlig i kampen, og de mange Kolbotn-supporterne trodde nok at kvartfinalen var innenfor rekkevidde. Men Lom kjempet seg inn i kampen, og fikk etter hvert utliknet. Etter full tid sto det 1-1. I første ekstraomgang scoret Lom på et fantastisk frispark, og Kolbotn-jentene måtte derfor erkjenne at Norway cup 2017 var over.

J16 i kvartfinale

Kolbotn J16 har ikke sluppet inn et eneste mål i turneringen, og i åttendedelsfinalen mot Skedsmo holdt Kolbotn nullen enda en gang. Med 3-0 blir det kvartfinale mot Strindheim fredag kl 10 på bane 31.