Nyhetssaker

Gleder seg til å komme i gang

Lørdag 12. august tar Kolbotn imot en av seriens store overraskelser Arna Bjørnar hjemme, og trener Knut Slatleim gleder seg til å komme i gang med høstsesongen. - Det er kampsituasjon vi lever for og legger ned hardt arbeid for å lykkes i, sier Slatleim.

- Jentene har gjort en god jobb og stått på i en tøff treningsperiode, vi skal være klare når Arna Bjørnar står på motsatt halvdel på lørdag, lover treneren. 

Arna Bjørnar er et godt lag som knapt har tapt kamper denne sesongen. De er gode i overgangsspillet og det går fort med masse bevegelser når de kommer. Der må vi være forberedt, fortsetter han. 

Det er alltid en viss spenning knyttet til første seriekamp etter ferien, men Kolbotn fikk en fin test mot et godt guttelag i oppkjøringen hvor det kom fram mye bra. 

Lørdagens tropp er ikke 100% klar enda, men trener Slatleim har et par overraskelser på lur. - Det har vært noen mindre endringer i spillerstallen i løpet av sommeren, men vi har jobbet med å flytte opp spillere fra juniorstallen. Et par av de har vist seg godt fram på trening, og er aktuelle i troppen, sier han fornøyd.