Nyhetssaker

Smertelig tap mot Røa

Det ble bokstavelig talt en vond lørdag for Kolbotn på Røabanen. (Foto: oblad.no)

Selve kampen endte 2-0 til Røa i en kamp der hjemmelaget stort sett gjennom hele kampen var tøffere enn Kolbotn. Kolbotn forsvarte seg imidlertid bra, og Røa fikk ikke hull på byllen før midtstopper Ina Gausdal fikk en hodeskade. Mens Gausdal bleundersøkt hadde Kolbotn ti spillere på banen, og Røas Lisa-Marie Karlseng Utland benyttet sjansen til å gi Røa ledelsen, og det sto 1-0 til pause.

Kolbotn klarte aldri å sette noe langvarig press i andre omgang, selv om det hjalp da evigunge Solveig Gulbrandsen kom inn på midtbanen etter 53 minutter. Det skulle imidlertid raskt vise seg at dette ikke var Kolbotns dag - Gulbrandsen måttte ut med skade etter å ha vært 20 minutter på banen. I mellomtiden hadde Lisa-Marie Karlseng-Utland utnyttet en forsvarstabbe av Kolbotn og gitt Røa ledelsen 2-0.

Marerittet på Røa ble komplett da Kolbotns beste, Karina Sævik, også måtte ut med skade fem minutter før slutt etter å ha blitt meid ned av Røas Marita Holmen Iversen.

Etter kampen var trener Knut Slatleim mest opptatt av å se framover. - Skaden til Ina er høyst sannsynlig ikke så alvorlig, så jeg regner med at hun er klar til neste kamp. Skadene til Karina og Solveig må vi få undersøkt ordentlig før vi vet noe mer. I hele år har det vært fryktelig mange skader, men det ser helidigvis ut til at noen er på vei til å bli spilleklare igjen, forteller Slatleim.