Nyhetssaker

Vil juble på hjemmebane

17 år gamle My Haugland ble tatt fullt opp i A-lags troppen etter sommeren. - Jeg gleder meg til å møte Sandviken hjemme på selveste jentedagen vår, sier My.

Lørdag skjer det mye på Sofiemyr, da arrangerer Kolbotn kvinnefotball jentedag for over 100 jenter fra de yngre lagene og A-laget tar imot Sandviken til en viktig hjemmekamp klokken 15.00

-Det er alltid moro å spille for mange, men det er ekstra moro å spille for jenter som kanskje ser opp til en og som drømmer om å selv spille på a-laget, understreker My. Flere juniorer og noen a-lagspillere stilte som instruktører på fotballskolen før sommeren, og spør du noen av de som var på My sin gruppe er det ikke tvil om at hun er et forbilde. 

Den unge forsvarspilleren kom til Kolbotn som junior i januar 2016 og ble tatt opp på a-laget etter sommeren. Hun forteller at den største forskjellen mellom å være junior og å spille kamper i Toppserien er fysikken på spillerne og tempoet i spillet. - Alt går fortere, smiler hun. 

På lørdag starter de yngre jentene med opplegg og trening med juniorer klokka 13.00, den viktige kampen mellom Kolbotn og Sandviken starter 15.00. - Vi bør ta med oss tre poeng mot Sandviken, mener My. - Vi må tette bak, jobbe som et lag og være komprimerte. Jeg gleder meg til å spille for jentene våre, og håper flest mulig andre også tar turen for å oppleve stemningen på stadion, avslutter hun.