Nyhetssaker

Bruker pausen godt

Med landskamper både for A-landslag og for aldersbestemte landslag, får Kolbotn spillerne en velfortjent pause i et tett kampprogram. Neste kamp går hjemme på Sofiemyr 23.09 mot Trondheims Ørn.

Kolbotn har hatt tøffe kamper etter sommeren med bortekamper mot Avaldsnes og Vålerenga. - Etter sommeren har vi hatt en bra utvikling på det offensive spillet og våre egne spillemønster. Vi har ikke helt fått vist det i kamper, men det har glimtet til og vi er på en god vei, sier trener Knut Slatleim. Treneren er fornøyd med at det er flere som har levert gode kamper etter ferien, og det er ekstra hyggelig at troppens yngste har så mye fremgang. - My, Tone og Julie tar nye steg for hver dag som går, sier Knut fornøyd.

2017 sesongen har vært utfordrende for "the blue army", og selv om det er tidlig å snakke om tabeller har trenerteamet selvsagt god oversikt over hva som skjer bak seg. -Vi er sterke i troen på at vi skal plukke med oss nok poeng til å unngå den utsatte kvalikplassen, understreker han. -Nå gjelder det å fokusere på en treningshverdag som vil legge grunnlag for gode prestasjoner i de siste kampene. Med tre kamper på en uke er det godt å få roen og trene 14 dager fram mot Trondheims Ørn kampen.

Trondheims Ørn er som Kolbotn er klubb med lange og stolte tradisjoner innen kvinnefotballen. - De er et godt lag med flere gode enkeltspillere, i år har de variert en del med alt fra seier over LSK til stortap for Røa forrige serierunde. Vi skal gi de en skikkelig fight om poengene når de besøker oss på Sofiemyr, avslutter en engasjert Knut Slatleim.