Nyhetssaker

Kruttsterkt!

Kolbotns juniorlag har i hovedsak 2. divisjon senior som sin kamparena. Onsdag ble ØHIL slått 6-0 i årets siste seriekamp – i en sesong der Kolbotn tok en kruttsterk tredjeplass.

Trener Jørn Heggestad var strålende fornøyd med avslutningskampen bærumslaget. – Kolbotn var best i stort sett hele kampen, og det var godt gjort. ØHIL er nemlig ikke noe dårlig lag! Vi har underprestert litt i de siste kampene, så det var ekstra deilig at jentene leverte en så god prestasjon i den siste seriekampen, sier Heggestad.

Det stod 3-0 til pause etter mål av Elise Haviken (2) og Andrea Mjøsund (bildet). Nevnte Mjøsund la på til 4-0 i andre omgang før Kristin Holmen og Mia Huse scoret hvert sitt mål i slutten av kampen.

Imponerende sesong

Med seier mot ØHIL endte Kolbotn på en imponerende tredjeplass i 2. divisjon. Ekstra imponerende er resultatet med tanke på at Kolbotn stort sett har spilt med jenter som holder junioralder. – 2. divisjon har vist seg å være en suveren kamparena for juniorlaget. Jentene har fått fin matching og utviklingen har vært veldig god. Tredjeplassen i 2. divisjon er ekstra imponerende med tanke på at mange av jentene våre er så unge at de ikke en gang holder junioralder. Dette ser lovende ut med tanke på framtiden for Kolbotn, uttaler Heggestad.

Plass til flere

Junior elite i Kolbotn startet sesongen med 18 spillere. I løpet av sesongen har imidlertid Julie Hoff Klæboe og My Haugland Sørsdahl spilt seg inn i førsteelleveren på a-laget, mens Mina Nymoen ble langtidsskadet. Dette gjør at det er plass til flere juniorjenter som vil satse på fotball. – Vi planlegger å ha noen åpne treninger på juniorlaget nå i høst, og vi har plass til flere spillere. Kolbotn har i mange år satset på spillerutvikling, og klubben ønsker å være et kraftsenter for kvinnefotball i Norge. I år har vi klart å få to juniorjenter opp på a-laget, og det er vi veldig fornøyd med, avslutter Heggestad.