Nyhetssaker

Rystet Lillestrøm

Vi gjør det sterkt mot et veldig godt lag, men blir sittende igjen uten poeng, sier trener Knut Slatleim etter kampen mot Lillestrøm.

-Man blir selvfølgelig skuffet når man har et godt resultat i 80 minutter før det ryker, utdyper Slatleim. -Det er positivt at vi ser bra ut i vår nye formasjon, vi skaper mye på et lag som i år har sluppet inn svært lite mål og i første omgang ryster vi Lillestrøm. Det skal vi ta med oss etter kampen som sikret LSK seriegullet. 

Det viser seg likevel at Kolbotn må være bedre i begge bokser for å kunne straffe et så godt lag som LSK. Nå har Kolbotn to kamper igjen, og laget har kommet i den posisjonen at de kampene er avgjørende for at plassen i Toppserien skal sikres. 

Inn i de to siste kampene blir det viktig å gjenskape de gode prestasjonene, men vi må også få med oss de riktige resultatene, sier Slatleim før han avslutter: Vi har lenge visst at disse to kampene kan bli våre nøkkelkamper i høst og vi er sterke i troen på at vi skal lykkes mot Medkila om 14 dager.