Nyhetssaker

Har utrolig lyst på tre poeng

Vi må ta med oss innsatsen og viljen til å gå i krigen fra LSK-kampen, hvis den ligger i bunn tror jeg resten kommer av seg selv, sier Kolbotn kaptein Ina Gausdal før den viktige kampen mot tabelljumbo Medkila lørdag.

Ina har akkurat kommet hjem fra samling med landslaget før VM-kvalifiseringen mot Nederland. -Jeg tar med meg en veldig kul opplevelse, jeg har trent med rammer som er ganske forskjellige fra hjemme, forteller hun. - Å våre med å jobbe mot en så viktig kamp og mot en så viktig motstander har vært en fin erfaring å ta med. Det er gøy å se at det lønner seg å jobbe mot mål over tid. 

Kolbotn har hatt en vanskelig sesong, og de to siste kampene i høst handler om å sikre plassen i Toppserien. Ina er klar for innsats for Kolbotn igjen. - Jeg er klar for å bidra med mest mulig positiv energi inn i laget, forteller hun, og fortsetter: -Jeg gleder meg til å spille mot Medkila. Det er viktig at vi ikke overdramatiserer nå, vi må tenke at det er bare en fotballkamp, og fotball er og skal være gøy.