Nyhetssaker

Ina blir i Kolbotn

Ina Gausdal har fornyet kontrakten med Kolbotn, og blir en del av «the blue army» også i 2018. – I denne klubben har jeg folk rundt meg som kjenner meg godt, og som virkelig vil at jeg skal lykkes, sier en fornøyd Kolbotn-kaptein.

Etter årets sesong har flere virkelig fått opp øyenene for midtsstopperen vår, hun har hatt en god sesong på klubblaget og i høst fikk hun også sin A-landslagsdebut. Det endte med mer enn godkjent karakter og scoring akkurat slik vi er vant til å se Ina hjemme på Sofiemyr.

Det har vært en del spekulasjoner og interesse siden kontrakten gikk ut nå i 2017, og interessen fra andre ble ikke mindre etter landslagsdebuten. Nå er vi glade for å presentere Ina Gausdal som Kolbotn-spiller også i 2018.

Noe å bygge på
Med Ina i klubben, er nesten hele laget fra 2017-sesongen med videre i 2018 og nettopp det var en faktor for å bli i Kolbotn. – Jeg har veldig troa på at 2018 blir en bra sesong, sier Gausdal. – Det er lagt opp en enda bedre treningshverdag enn tidligere, og siden de aller fleste er med videre kan vi bygge videre på det vi gjorde i høst.

Med stor interesse fra andre klubber, var det helheten som vippet Ina i retning Kolbotn. – Det handler om hvordan hverdagen min blir totalt sett. Det er lagt opp til et opplegg som lar meg fokusere på fotballen, og i tillegg har klubben møtt meg på de tingene jeg har sagt er viktige, avslutter Ina som gleder seg til ny sesong i Kolbotn.